پویش ملی تغذیه سالم با شعار «روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم» از 17 تا 30 آذرماه

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ساوجبلاغ، پویش ملی تغذیه سالم از شنبه ۱۷ آذر 1403 با شعار «روغن مناسب، غذای سالم و خانواده سالم» در کشور آغاز شد.
در پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم که تا ۳۰ آذرماه برگزار میشود درباره انتخابهای صحیح تغذیهای و کاهش خطرات ناشی از مصرف نادرست چربیها و روغنها اطلاع رسانی میشود.
پویش ملی تغذیه سالم از ۱۷ لغایت ۳۰ آذرماه با هدف اطلاع رسانی و اصلاح باورهای نادرست در خصوص روغن ها و چربی ها
شعار پویش: "روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم"
روزشمار:
✅شنبه ۱۷ آذر: روغن و میزان مورد نیاز روزانه
✅یکشنبه ۱۸ آذر: قلب سالم با مصرف روغن مناسب
✅دوشنبه ۱۹ آذر: نقش رسانه ها در انتخاب روغن مناسب
✅سه شنبه ۲۰ آذر: روغن کانولا، روغن سلامتی
✅چهارشنبه ۲۱ آذر: روغن و باورهای نادرست
✅پنجشنبه ۲۲ آذر: نقش نشانگر تغذیه ای در انتخاب روغن مناسب
✅جمعه ۲۳ آذر: روغن گیاهی یا حیوانی
✅شنبه ۲۴ آذر: روغن سرخ کردنی بهترین روغن برای سرخ کردن
✅یکشنبه ۲۵ آذر: مضرات اسید چرب ترانس برای سلامتی
✅دوشنبه ۲۶ آذر: روغن و کنترل وزن
✅سه شنبه ۲۷ آذر: حفظ سلامتی با اصلاح الگوی مصرف روغن
✅چهارشنبه ۲۸ آذر: روغن و ارتباط آن با بیماری های مزمن
✅پنجشنبه ۲۹ آذر: روغن و ارتباط آن با ابتلا به سرطانها
✅جمعه ۳۰ آذر: روغن و نگهداری و مصرف صحیح آن
این پویش ملی در پی جلب توجه جامعه به اهمیت انتخاب روغنهای مناسب برای مصرف روزانه است تا با ارتقای آگاهی عمومی، مردم در انتخاب مواد غذایی سالمتر و مناسبتر برای سلامت خود گام بردارند.
این طرح با همکاری معاونتهای بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی در سراسر کشور اجرا میشود تا از این طریق به افزایش سواد سلامت مردم و بهبود شیوههای تغذیهای آنها کمک کند.
روشهای کاهش مصرف قند و نمک، استفاده بهینه از روغنهای مناسب، افزایش سهم میوه جات و سبزیجات در سبد تغذیه و اجتناب از غذاهای کنسروی و آماده از جمله مواردی است که کارشناسان بهداشت در این هفته به مردم اطلاع رسانی میکنند.
معاون بهداشت وزیر بهداشت :«کانولا» بهترین روغن برای مصرف است
معاون بهداشت وزیر بهداشت با تاکید بر اهمیت بالا بردن سطح سواد سلامت مردم،ابراز کرد:موادی که برای لاغری و بالا بردن متابولیسم بدن تبلیغ میشود عمدتا حاوی مواد مخدر است.رئیسی اضافه کرد:کارگروهی در خصوص روغنهای تراریخته ایجاد شده، اما هنوز اثرات آن بر سلامت مشخص نشده است.وی افزود:حذف کردن روغن به طور کامل صحیح نیست اما باید میزان مصرف روغن و کالری دریافتی ۲۰ درصد باشد.اسماعیل زاده، مدیرکل تغذیه وزارت بهداشت گفت:اگر روغن کانولا مصرف کنیم نیاز به روغنهای دیگر نداریم.البته روغنهای مایع نباید زیاد سرخ شوند و برای سرخ کردن باید روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنیم.
نظر دهید