دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

شبکه بهداشت و درمان ساوجبلاغ

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
29 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1404/04/08 - 11:06
  • - تعداد بازدید: 132
  • - تعداد بازدیدکننده: 117
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شرایط بهداشتی توزیع نذورات و اطعام دهی در مراسم عزاداری محرم و صفر

شرایط بهداشتی توزیع نذورات و اطعام دهی در مراسم عزاداری محرم و صفر

شرایط بهداشتی توزیع نذورات و اطعام دهی در مراسم عزاداری محرم و صفر

درصورت پخت و پز بایستی هرگونه پخت وپز در مکان هایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد

کلیه افراد درگیر در توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشت و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمت ضروری است

مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و توصیه می گردد از مواد غذایی مشمول بسته بندی که مورد تایید وزارت متبوع است استفاده شود. 

از فرآورده های خام دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده که مورد تایید وزارت متبوع و سازمان دامپزشکی است استفاده شود. 

ذبح و قربانی در جلوی هیئت انجام نشود. 

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ساوجبلاغ

  • گروه خبری : اخبار,اطلاعیه,پیام های سلامتی
  • کد خبر : 342447
کلمات کلیدی
ادمین شبکه بهداشت و درمان ساوجبلاغ
خبرنگار

ادمین شبکه بهداشت و درمان ساوجبلاغ

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: