شرایط بهداشتی توزیع نذورات و اطعام دهی در مراسم عزاداری محرم و صفر
شرایط بهداشتی توزیع نذورات و اطعام دهی در مراسم عزاداری محرم و صفر

شرایط بهداشتی توزیع نذورات و اطعام دهی در مراسم عزاداری محرم و صفر
درصورت پخت و پز بایستی هرگونه پخت وپز در مکان هایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد
کلیه افراد درگیر در توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشت و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمت ضروری است
مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و توصیه می گردد از مواد غذایی مشمول بسته بندی که مورد تایید وزارت متبوع است استفاده شود.
از فرآورده های خام دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده که مورد تایید وزارت متبوع و سازمان دامپزشکی است استفاده شود.
ذبح و قربانی در جلوی هیئت انجام نشود.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ساوجبلاغ
نظر دهید