دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

شبکه بهداشت و درمان ساوجبلاغ

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
29 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1404/03/18 - 10:11
  • - تعداد بازدید: 125
  • - تعداد بازدیدکننده: 121
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ایمنی غذا باورها و حقایق

ایمنی غذا باورها و حقایق

آیا باید غذای باقی مانده را در یخچال نگه داریم؟ بله اگر غذا بیش از دو ساعت در دمای اتاق قرار گیرد. خطر آلودگی آن وجود خواهد داشت.

آیا صرفا با توجه به بو یا ظاهر یک ماده غذایی می توان سالم بودن آن را تشخیص داد؟ خیر. اکثر میکروب های بیماریزا که می توانند باعث بیماری شوند. ظاهر یا بوی غذا را تغییر نمی دهند.

آیا دستمال ها و اسفنج های ظرفشویی می توانند ناقل باکتری های خطرناک باشند؟ بله. دستمال ها و اسفنج ها می توانند باکتری های خطرناک را حمل و پخش کنند. آنها را در محلول ضد عفونی کننده شستشو دهید یا در آب جوش بجوشانید.

اگر غذایی که روی زمین افتاده را ظرف ۵ ثانیه برداریم برای خوردن مناسب هست؟ خیر. میکروبهای بیماریزا فوراً به غذا منتقل می شوند و در برخی موارد می توانند باعث بیماری شوند.

آیا ممکن است از غذایی که ۳ روز پیش خورده ام مریض شوم بله. برخی میکروبهای بیماریزا خطرناک بیش از چند ساعت طول میکشد تا شما را بیمار کنند.

آیا باید گوشت مرغ خام را قبل از پختن بشویم؟ خیر شستن مرغ میتواند میکروب های مضر را روی دستها، سطوح، ظروف یا سایر غذاها پخش کند.

آیا میوه ها و سبزیجات ارگانیک نیاز به شستشو دارند؟ بله. تمام محصولات از جمله ارگانیک باید با آب تمیز شسته شوند تا آلودگی های فیزیکی برداشته شده و خطر میکروبهای بیماریزا یا مواد شیمیایی مضر کاهش یاید.

آیا ذوب کردن غذای منجمد در دمای  اتاق کار ایمن و درستی است؟ خیر. مواد غذایی منجمد باید در یخچال یا آب سرد یخ زدایی شوند. این روش از رشد میکروب های بیماریزا جلوگیری می کند.

  • گروه خبری : اخبار,پیام های سلامتی
  • کد خبر : 341960
کلمات کلیدی
ادمین شبکه بهداشت و درمان ساوجبلاغ
خبرنگار

ادمین شبکه بهداشت و درمان ساوجبلاغ

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: