دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

شبکه بهداشت و درمان ساوجبلاغ

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
29 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1404/02/16 - 08:14
  • - تعداد بازدید: 129
  • - تعداد بازدیدکننده: 125
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

چند توصیه غذایی به زائران سفر حج

چند توصیه غذایی به زائران سفر حج 

دکتر اسلامیان، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: 

در ایام حج از نوشیدن آب کافی غافل نشوید. 

از مصرف غذاهای سرخ‌کرده، پرادویه و گوشت‌های فرآوری‌شده پرهیز کنید. 

تعریق زیاد موجب از دست رفتن آب، سدیم، پتاسیم و منیزیم در بدن می‌شود که خطر گرمازدگی و گرفتگی عضلات را افزایش می‌دهد. 

سردرد، سرگیجه، تهوع، کاهش ادرار و ضربان قلب بالا از جمله نشانه‌های گرمازدگی است. 

تغییر رژیم غذایی، مصرف غذاهای ناآشنا و کم‌آبی، ممکن است منجر به یبوست، اسهال یا مسمومیت غذایی شود. 

آب خنک (نه یخ!) به همراه چند قطره آبلیموی تازه، کمبود الکترولیت‌ها را جبران خواهد کرد. 

دوغ کم‌نمک خانگی منبع غنی کلسیم و پروبیوتیک و شربت‌های طبیعی مانند خاکشیر، تخم‌شربتی یا عرق‌نعنا با عسل برای بدن خنک‌کننده و ضدعطش است

پرهیز از مصرف نوشابه‌های گازدار، قهوه و چای پررنگ 

مصرف میوه‌ها و سبزیجات از کم آبی و یبوست پیشگیری می‌کند

  • گروه خبری : پیام های سلامتی,اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 341121
کلمات کلیدی
ادمین شبکه بهداشت و درمان ساوجبلاغ
خبرنگار

ادمین شبکه بهداشت و درمان ساوجبلاغ

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: