لینک عکس دار

تقویم

<>
شيدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

لینک های ویژه


چارت مسئولین فنی

ضوابط و مقررات مربوط به غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی

استاندارد بین المللی ISO 22000

ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی

ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی مجاز به درج عبارات  «با ترانس کم» و «بدون ترانس»
 

لیست افزودنی های مجاز خوراکی

لیست نگهدارنده های مجاز خوراکی

اعطای نشان ایمنی و سلامت

PRPs مواد غذایی و آشامیدنی

PRPs مواد آرایشی و بهداشتی

ضوابط استفاده از ظروف پلی اتیلن

عدم تایید وفاقد اعتبار بودن گواهی حلال صادره توسط شرکت خصوصی سازمان جهانی حلال

دستورالعمل استفاده صحیح از تخم مرغ

دستورالعمل استفاده صحیح ازسوسیس

ضوابط تاسیس کارخانجات غذایی

قانون مواد خوردنی وآشامیدنی وآرایشی وبهداشتی (کلیک کنید)

محصولات  تقلبی آرایشی ،بهداشتی

بخشنامه بازنگری استفاده از چربی گیاهی در فرآورده های لبنی

ممنوعیت استفاده از گوشت جداسازی شده به روش مکانیکی(خمیر مرغ وگوشت ) در فراورده های گوشتی

بخشنامه در خصوص خمیر مرغ وگوشت مرغ چرخ کرده

دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی وآشامیدنی

زمان بندی وبرنامه اجرایی درج نشانگر تغذیه ای(چراغ راهنمای تغذیه ای)

دستور العمل وراهنمای درج نشانگر رنگی تغذیه ای

نرم افزارتعیین گروه رنگی برای گروههای مواد غذایی

سه‌شنبه 4 تير 1398   00:32:14

گالری تصاویر

اخبار

    بازدیدها

    تعداد بازديد اين صفحه: 5693
    تعداد بازديد کنندگان سايت: 87145323 تعداد بازديد زيرپورتال: 714474 اين زيرپورتال امروز: 181 سایت در امروز: 780 اين صفحه امروز: 1