لینک عکس دار

تقویم

<>
شيدسچپج
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

لینک های ویژه

شرح وظایف واحد بهداشت محیط :‌
 الف )‌‌برنامه ریزی
  •  تدوین طرحهای مداخله ای
  •  تدوین برنامه برنامه طرح بسیج سلامت نوروزی
  •  تدوین برنامه اقدامات پیشگیرانه از بروز بیماریهای روده ای بااولویت التور
  •  تدوین برنامه مراسم گرامیداشت روز بهداشت محیط (یازدهم اسفند هرسال )
 ب ) نظارت و پایش
  •  پایش فعالیت های مراکز بهداشتی درمانی
  •  پایش فعالیت های خانه های بهداشت
  •  نظارت بر عملکرد تأسیسات آبرسانی شهری وروستائی
  •  نظارت برعملکرد تأسیسات فاضلاب
  •  نظارت بر نحوه مصرف سموم و مواد گندزدا
  •  نظارت بر عملکرد موسسات سمپاشی وضدعفونی اماکن عمومی
  •  نظارت بر عملکرد آموزشگاههای بهداشت اصناف
 ج ) هماهنگی
  1- هماهنگی درون بخشی
  •  هماهنگی با واحد آموزش بهداشت در زمینه برنامه های آموزشی
  •  هماهنگی با گروه تخصصی پیشگیری ومبارزه با بیماریها درخصوصپیشگیری ومهار بیماریهای روده ای و اپیدمی
  •  هماهنگی با گروه تخصصی تغذیه وتنظیم خانواده درخصوص برنامه هایکنترل نمکهای ید دار
  •  هماهنگی با واحد بهداشت مدارس درخصوص بررسی وضعیت بهداشتی مدارسو موسسات آموزشی و توزیع شیر درمدارس
  •  هماهنگی با معاونت درمان در خصوص بازدید از بیمارستانها و مراکزدرمانی و آزمایشگاهی
  •  هماهنگی با معاونت غذا و دارو در خصوص کنترل مواد غذائی ،آرایشی و بهداشتی
  •  هماهنگی با آزمایشگاه کنترل مواد غذائی درخصوص پذیرش نمونه هایارسالی و اعلام پاسخ
  •  هماهنگی با آزمایشگاه آب و فاضلاب درخصوص پذیرش نمونه هایارسالی و اعلام نتیجه
  2- هماهنگی برون بخشی
  •  هماهنگی با مراجع قضائی درخصوص رسیدگی به پرونده تخلفات بهداشتیو جرائم مرتبط با بهداشت مواد غذائی
  •  هماهنگی با نیروی انتظامی درخصوص تعطیل واحدهای متخلف وجلبمتهمین
  •  هماهنگی با شرکت آب وفاضلاب شهری وروستائی
  •  هماهنگی با سازمان بازرگانی شهرستان ساوجبلاغ وعضویت درکمیسیوننظارت
  •  هماهنگی با شهرداریها و سازمانهای مرتبط
  •  هماهنگی با مجامع امور صنفی و اتحادیه های مربوط
  •  هماهنگی با اداره کل نظارت بر مواد غذائی ، آشامیدنی ، آرایشیوبهداشتی
  •  هماهنگی با تربیت بدنی در خصوص وضعیت بهداشتی استخرهای شناومراکز تفریحی ورزشی
  •  هماهنگی با ، فرمانداری شهرستان ساوجبلاغ وبخشداریها
  د ) اقدامات اجرائی
  •  اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی
  •  اجرای طرح تشدید کنترل مراکز تهیه وتوزیع مواد غذائی واماکنعمومی
  •  اجرای طرح سالمسازی بوفه های مدارس
  •  اجرای برنامه شهر سالم وروستای سالم
  •  اجرای دستور العملهای واصله از مراکز سلامت محیط و کار
  •  اجرای طرح نظارت بر اتلاف سگهای ولگرد
  •  اجرای طرح ادغام بهداشت مواد غذائی در سیستم شبکه
  •  اجرای طرح حذف جوش شیرین ازنان تولیدی نانوائی ها
  •  اجرای حکم تعطیل واحدهای متخلف
  •  توقیف مواد غذائی فاسد وغیرمجاز
  •  ارجاع پرونده واحد های صنفی متخلف به مراجع قضائی وتعزیراتحکومتی
  •  اجرای برنامه های بهسازی محیط روستاها با اولویت سرویس بهداشتیوآبخوری مدارس ، توالتهای روستائی ، دفع زباله وفاضلاب
  •  رسیدگی به شکایات مردمی درزمینه بهداشت محیط ، مواد غذائی ،فاضلاب ، زباله و ...
  ه ) آموزش
  •  آموزش حین خدمت وبدو خدمت پرسنل بهداشت محیط در زمینه بهداشتمحیط ومواد غذائی از طریق برگزاری کارگاه آموزشی
  •  آموزش متصدیان واحدهای صنفی مرتبط با مواد غذائی و اماکن عمومیاز طریق برگزاری جلسات آموزشی و آموزشگاههای اصناف
  •  آموزش بهورزان خانه های بهداشت در زمینه بهداشت محیط وموادغذائی
  •  آموزش رابطین
 و) بازدید و کنترل
  •  بازدید از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذائی واماکن عمومی و اماکنمسیر راهها ( رستورانها واغذیه فروشی ها و ..)
  •  بازدید از مراکز بهداشتی درمانی ، درمانگاهها وبیمارستانها
  •  بازدید از استخرها ی شنا و باشگاههای ورزشی
  •  بازدید از پادگانها ، اردوگاهها ، زندانها ومراکز انتظامی
  •  بازدید از مدارس وموسسات آموزشی و پرورشی
  •  بازدید از کارگاهها و کارخانجات مواد خوراکی وبهداشتی
  •  بازدید از کارخانه های تولید یخ
  •  بازدید از مراکز مشاوره ترک دخانیات
  •  بازدید از پایانه های مسافربری ، ترمینالها ،
  •  کنترل مواد غذائی ، آشامیدنی از طریق نمونه برداری وارسال بهآزمایشگاههای غذا ودارو
  •  کنترل آب آشامیدنی شبکه آبرسانی شهری وروستائی از طریق کلر سنجیوانجام نمونه برداری از آب
  •  کنترل نمکهای ید دار درمراکز تهیه وتوزیع و اماکن عمومی از طریقید سنجی
  •  کنترل نانهای سنتی تهیه شده در واحدهای صنفی نانوائی از نظروجود جوش شیرین
  •  کنترل آب استخرهای شنا از نظر کدورت ، کلر باقیمانده و آلودگیمیکروبی
  •  کنترل موادغذائی مورد عرضه در بوفه های مدارس
  •  کنترل اقلام خوراکی ، آشامیدنی وارداتی از نظر مجوزهای لازموتاریخ تولید وانقضاء
 ز) پشتیبانی
  •  پیگیری اعتبارات بهداشت محیط
  •  پیگیری اعتبارات بهسازی محیط روستا ها
  •  تأمین مصالح و ابزار مورد نیاز بمنظور بهبود دفع زباله هایروستائی ، احداث توالت روستائی و ...
  •  پیگیری تجهیز انبار حوادث وسوانح غیر مترقبه
 ح) ارزشیابی
  •  ارزشیابی دوره ای واحد های محیطی ومراکز بهداشت
  •  ارزشیابی سالانه مراکز بهداشت تابعه
 ط) جمع آوری وتجزیه وتحلیل آمارواطلاعات
  •  تکمیل فرمهای آماری درمراکز بهداشتی درمانی
  •  جمع بندی فرمهای آماری ارسالی ازمراکز بهداشتی درمانی درمرکزبهداشت شهرستان
  •  تهیه کارنامه عملکرد شش ماهه وسالیانه
  •  تجزیه وتحلیل آمار و ا طلاعات ارسالی از مراکز ومقایسه با حدانتظار و فعالیت دوره مشابه قبل
 ی) عضویت درکمیته ها ، کمیسیون ها،شوراها وجلسات کارگروه وگروههای کارشناسی
  •    عضویت درکمیسیون نظارت شهرستان بعنوان نماینده بهداشت و درمان
 
جمعه 30 فروردين 1398   04:45:21

گالری تصاویر

اخبار

    بازدیدها

    تعداد بازديد اين صفحه: 3186
    تعداد بازديد کنندگان سايت: 84708560 تعداد بازديد زيرپورتال: 701180 اين زيرپورتال امروز: 203 سایت در امروز: 2667 اين صفحه امروز: 1