اخبار فرهنگ سلامت
3
معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو: شرایط نامناسب نگهداری، آبلیمو را اکسیده می کند/ تازه خوری از ارکان تغذیه مناسب است

معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو بر سخنان رئیس هیئت مدیره صنعت آبلیموی ایران،درخصوص غیر مجاز بودن بسته بندی آبلیمو در بطری های بزرگتر از دو لیتر صحه گذاشت.
به گزارش وب دا دکتر سهیل اسکندری با تائید سخنان چند روز گذشته رئیس هیئت مدیره صنعت آبلیموی ایران، درباره تعامل موثر با سازمان غذا و دارو، خصوصا غیر مجاز بودن بسته بندی آبلیمو در بطری های بزرگتر از دو لیتر گفت: از آنجایی که آبلیمو در منازل بیشتر بعنوان چاشنی و طعم دهنده غذایی و بسیار اندک مصرف می شود ،نگهداری  مقادیر زیادی آبلیمودرظرف های حجیم احتمال ایجاد شرایط نامناسب نگهداری را زیاد می کند  که خود این موضوع باعث اکسیده شدن آبلیمو و اسیب دیدن مواد مفید آن می شود.
وی ادامه داد: تولید کنندگانی که بر حسب سفارشات مراکز دولتی، ارگانها و سازمانها قصد دارند تولیدات خود را با بسته بندیهای بزرگتر از دولیتر به فروش برسانند صرفا با انعقاد قرارداد مشخص می توانند نسبت به ارائه بسته بندیهای بزرگتر از 2 لیتربرای این چاشنی محبوب و قدیمی اقدام نمایند.
دکتر اسکندری با تاکید بر اینکه ابلیمو ها ی اکسیده شده هیچگونه ارزش غذایی ندارد تصریح نمود: ویتامینهای مورد انتظار مصرف کننده، از یک میوه سالم از این محصولات بدست نخواهد آمد ضمن اینکه از نظر ظاهری نیز هم رنگش تغییر می کند و تغییر شکل در پی خواهد داشت.
معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در پایان با بیان اینکه توصیه عمومی ما به تازه خوری محصولات است اظهار داشت: این مطلب یکی از محورهای تغذیه سالم است.
سه‌شنبه 4 تير 1398   00:54:31

تصویر ها