اخبار فرهنگ سلامت
توصیه های طب سنتی برای روزه داران تخم بالنگو از تشنگی در طول روز جلوگیری می کند
به گزارش وب دا – دکتر حمید شمسی باغبانان ، متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی البرز برای کاهش احساس تشنگی و آسان شدن تحمل تشنگی در فصل گرما و هنگام روزه داری توصیه کرد:   استفاده از تخم بالنگو در کاهش احساس تشنگی بسیار موثر بوده و برای استفاده ابتدا تخم بالنگو را در آب گرم خیسانده و بعد از مدتی در یخچال گذاشته و پس از خنک شدن می توان از آن استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه این نوشیدنی می تواند در هنگام سحر و افطار جایگزین آب باشد گفت: این نوشیدنی ضمن کم کردن عطش ، خشکی بدن نیز کاهش می دهد .
این متخصص طب سنتی در ادامه افزود : به جای تخم بالنگو از بزر بارهنگ و خاکشیر نیز میتوان با همان روش استفاده کرد
دکتر شمسی باغبانان در پایان توصیه کرد: برای کاهش عطش از مصرف غذاهای سرخ کردنی و چرب که موجب تشنگی میشود خودداری شود و از  غذا های مناسبی همچون  عدسی و سوپ و فرنی ، شیر استفاده شود.

سه‌شنبه 4 تير 1398   08:22:41

تصویر ها